O nama

Ko smo mi?

O nama

Predškolska ustanova Diznilend

PU Diznilend se nalazi u Niškoj ulici broj 35, na Vracaru. Diznilend je akreditovan od strane Ministarstva prosvete. U našoj ustanovi borave deca od jaslenog do predškolskog uzrasta.

Subvencije grada Beograda

Osim akreditacije koja govori o profesionalnom pristupu u radu sa decom, Diznilend ima mogućnosti prijema dece, čiji su boravak I obrazovanje pokriveni subvencijom grada Beograda.

Profesionalna briga I kvalitetno obrazovanje u manjim grupama

Dizniled ima 5 vaspitnih grupa od kojih su dve jaslene (mladja I starija), tri vrtićke grupe (mladja,srednja,pripremna).

O deci brinu medicinske sestre vaspitaci-2,diplomirani vaspitaci-3,defektolog-logoped.

Boravak dece u vrtiću organizovan je kao celodnevni od 07.00 do 18.00,radnim danima.

Vrtić Diznilend

Boravak u vrtiću

Tokom boravka u našoj ustanovi deca imaju obezbedjenu zdravu I kvalitetnu ishranu (doručak, užina,ručak,mlečna uzina). Obroci su pripremljeni u ustanovi, u nasoj kuhinji, i uskladjeni su sa HACCP standardom (Za razliku od kontrole gotovih proizvoda na kraju proizvodnog procesa, HACCP predstavlja preventivni sistem koji osigurava bezbednost hrane u svakom koraku procesa proizvodnje)

Poštovani roditelji, želimo da Vas obavestimo da u toku cele godine mozete upisati svoje dete u naše ustanove ukoliko ima slobodnih kapaciteta. Uz subvenciju grada cena za roditelje je 5590rsd. Način plaćanja je preko računa. Boravak dece u vrtiću je od 07 do 18h.

Vrtić Diznilend